2011. október 15., szombat

RealWorld Paint - Letölthető a 2011-es verziója

http://www.rw-designer.com/image-editor
A RealWorld Paint 2011 kifejezetten azoknak készült, akik blogjukhoz, weblapjukhoz szeretnének grafikákat készíteni. A programban szinte minden eszközt megkapunk ehhez, a használatát pedig gyorsan elsajátíthatjuk az ingyenes oktatóvideókon keresztül.
Az RWPaint akár PSD fájlok importjára és exportjára is képes, ráadásul importáláskor a rétegstílusokat is átveszi. Számtalan népszerű effektet (különféle árnyékok, ragyogás, outline stb.) megtalálunk benne, de akár Photoshop szűrőket is használhatunk vele. Még olyan ritka extrákkal is felszerelték, mint a content-aware resizing (tartalomfüggő képméretezés). A rajzfunkciókon felül azért fotóretusáló eszköztárat is kapunk, így a piros szem effektus eltüntetése is gyerekjáték és van klónozási lehetőség is. A képszerkesztés mellett akár egyszerűbb animációkat is készíthetünk vele.

Mindent egybevetve egy nagyon ügyes, sokoldalú képszerkesztőről van szó, amelyet érdemes kipróbálnia mindenkinek, akár fotókat retusálna, akár webgrafikákat készítene éppen. Mivel ingyenes, különösebb kockázat nincs abban, hogy adunk neki egy esélyt!

(forrás: techline.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése