2010. július 27., kedd

Operettgála Szombathelyen

A Budapesti Operettszínház produkciója

Operett mindenhol! Arisztokraták a palotában, katonák a kaszárnyában, művészek a színpadon, a titokzatos Kelet Moszkvától Pekingig, s forró magyar virtus! Cigánybáró, Marica grófnő, Csárdáskirálynő, A víg özvegy, Mágnás Miska... Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Johann Strauss és más nagyhírű operettszerzők legnépszerűbb melódiái, megannyi nagy operett-sláger a Budapesti Operettszínház kiválóságainak előadásában.

A Budapesti Operettszínház szólistái:
Fischl Mónika, Lukács Anita, Oszvald Marika, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Peller Károly, Bódi Barbara, Szabó Dávid, valamint a Budapesti Operettszínház Balettkara és Zenekara
Vezényel: Makláry László
Művészeti vezető: KERO®
















5 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatos este volt, köszönhető a fiatal Művészeknek, zenészeknek és a Tánckarnak! Oszvald Marika és Peller Károly fantasztikus "akrobatikus" tánca mind - mind felemelő volt. A végén a közönség állva tapsolta, köszönte meg az előadást! (Az előadás eredetileg szabadtéri lett volna, de sajnos elromlott az idő.)

    VálaszTörlés
  2. Köszi:) Rólam még nem készült jó kép:))
    (Nem is vettem észre, hogy fotóznak)

    VálaszTörlés
  3. Szia Ilona! Nagyon jó volt, bár egypárszor az Operett Színházban is láttam Őket, mindig nagy élmény számomra egy előadás! Szerencsénkre az őszi bérletes előadásban is mind kiváló Színészek jönnek, és az Operett 2xer is itt lesz!

    VálaszTörlés