2009. szeptember 1., kedd

Kedves Lányom!

Rating:
Category:Other
Kedves Lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.

A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az elozo lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem muködik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot és azóta nem láttam belole semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.

A múlt héten csak kétszer esett az eso, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket és beletettem oket a kabát zsebébe.


Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A novérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.

Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkás hordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de o hosiesen ellenállt és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.

Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.

Csókol szereto anyád

Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.

11 megjegyzés:

  1. Szia Zsu! Jaj ezt régen egyszer már hallottam, de elfelejtettem. Jó volt felidézni megint. Köszike, puszi:Zsu.

    VálaszTörlés
  2. Szióka! Nemrég kaptam emailben én is újra.
    Nagyon tetszett gondoltam, hátha másokat is
    megmosolyogtat.
    Köszi, hogy olvastad! Puszillak én is!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy olvastátok, és tetszett is!

    VálaszTörlés
  4. Egyszer én is lüke lehettem, mert becsuktam a kulcsot a kocsiba. De szerencsére kihevertem. Köszi, hogy feltetted.

    VálaszTörlés