2009. július 7., kedd

Ma temetik Michael Jacksont

Rating:★★★★★
Category:Other

„Ez legyen a legnagyobb show a világon!” - ezt a végakaratot hagyta Michael Jackson 2002-ben a temetésével kapcsolatban.

Michael Jackson temetésére július 7-én, kedden kerül sor a los angelesi Forest Lawn temetőben, helyi idő szerint 10 órakor.

Michael Jackson temetésére rajongók milliói szerettek volna elmenni, rengetegen regisztráltak, hogy részt vegyenek a szertartáson, de csak 17 500 jegyet adnak ki a szervezők. A gyászolók a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben, valamint a kültéri óriás kivetítőkön is nyomon követhetik a temetést. Akár félmillió emberre, helyszíni résztvevőre számítanak.

Azt egyébként még mindig nem tudni, hogy pontosan hogyan zajlik majd Michael Jackson másfél órásra tervezett búcsúztatása: annyit közölt a Jackson-család, hogy a szűkkörű ceremónia a Forest Lawn temetőben lesz majd valamikor a keddi gyászszertartás után.



Michael Jackson emléknapot tart az MTV július 7-én, azon a napon, amikor végső nyugalomba helyezik a pop királyát. Erre az alkalomra készített műsorral emlékeznek a pop királyra, a temetést nem közvetítik.

A magyar rajongók a Reflektor TV-n láthatják az eseményt, július 7-én, 19 órától, egyenes adásban. A műsor narrátora Ördög Nóra lesz.

Nyugodjék békében!

8 megjegyzés:

  1. Szomorú esemény..
    Szívesen:))

    VálaszTörlés
  2. Bár show szerű lesz, és ez nekem nem szimpatikus, mint ahogy a hasonló volumenű emberek búcsúztatásának módja sem. De látom, jelen esetben Michael kérése volt, és a rajongók is igényt tartanak erre az eseményre...

    VálaszTörlés
  3. Az igazi gyász a családé. A rajongók azért másként élik meg az egészet, és kicsit mindenki emlékezni akar, viszont (szerintem) sokan a látvány miatt mennek el...

    VálaszTörlés
  4. Igy van kinizsi Öszinte részvétem.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, hogy megnézted, és hozzászóltál!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, a közvetítésről nem tudtam, ha tudok, majd belenézek.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szívesen, köszönöm, hogy benéztél!

    VálaszTörlés