2007. november 16., péntek

Karácsonyi - Újévi SMS-k

Rating:★★★★
Category:Other



Karácsonyi - Újévi SMS-k

Nincs szebb ünnep, szerte-e világon, mint a havas , csillogó Karácsony! Otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok! BOLDOG KARÁCSONYT!
*
Mielőtt lefekszel,tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom, egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben boldog ünnepet kíván!
*
Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a ma esti bálban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, kívánok: jó napot és utána boldog új évet!
*
Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt
*
Jeles ünnep, szép zöld fenyő, csengő csilingel a fákon,- legyen békés, boldog ünnepetek,
szívemből kívánom!
*
Csillag szall az esti egen, utat mutat sotet ejben. A szeretet ujraeled, halkan szol most minden enek. Korulolel, mint a barsony, legyen boldog a karacsony!
*
Mikor kigyúlnak a fények,pajkos tündérek zenélnek.
Huncut mosollyal egy rádkacsint, kicsi kendőből csillámot hint.
Így adják át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket Néked!
*
Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házad felett,hogy átadjon egy üzenetet: BOLDOG ÜNNEPEKET!
*
Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon errõl Szenteste!
*
Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon Rád, de visszajött és azt mondta, hogy nem tud, mert az angyaloknak nem kell vigyázniuk egymásra! Boldog ünnepet!
*
Ölelésbol és mézből sohasem elég - gondolkozott micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!
*
Erdõ szélén ezüst fenyõ, havas ággal büszkélkedõ, õz és nyuszi arra járnak tekintetük megcsodálja. Képzeld el hogy ott állok és 
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
*
Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tulevelu lóherét és Békés Boldog Szentestét!
*
Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, buvös, titkos álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!
*
Késoi szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szemérol foszlik az álom, csenget egy csengo, itt a karácsony!
*
A hó alat alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szentkarácsony. Békés ünnepeket kívánok!
*
Nincs édesebb ünnep e világon, mint a havas csillogó Karácsony.Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok.BOLDOG KARÁCSONYT!
*
Hópihécske száll az égen, kis csengettyu szólal szépen.Az angyalok ma táncra kelnek,gyertyafénynél énekelnek, mosolyogva mondják néked:Békés Boldog Ünnepeket!
*
Kiskarácsony, nagykarácsony, angyal csókja rátok szálljon. hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szép jövot, melegséget. Békés Karácsonyt kívánva neked!
*
Békességet boldogságot csengoszót és gyertyalángot ajándékot szeretetet s mindent ami fontos neked, ajtód elé fehér bársonyt, így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt!
*
Uj évet, uj reményt, uj hitet, uj erényt adjanak az égiek, csak a barátaid maradjanak a régiek!
*
Virradjon rad szep nap, koszontson rad jo ev, kedves hajlekodba koltozzon a jolet.
A lelkedbe boldogsag, a szivedbe beke; ezt kivanom neked a kovetkezo evre!

6 megjegyzés: